© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Karpenap...?



Skalle på 1.15 kg. og 41 cm. fanget af Tommy Norin Andersen

Beretning
En 'fridag' fra specialet, ind i Formandens bil og afsted til Viborg. Hvad bedre kan man bruge en herlig efterårs-tirsdag på? Ja, det skulle da lige være lidt nap, men det har man jo efterhånden fundet ud af ikke altid kommer som håbet... Vel ankommet til søen blev der dog rigget fem stænger op. To med de nyindkøbte SK30 boilies fra Starbaits, en enkelt med Hot Demon og det samme med Martin SB Monster Crab. Den sidste stang fik en klump feedermix og en full-sink snemand af Solars stenhårde Pineappel & Cream. Formanden var i overtal med tre stænger, mens jeg måtte nøjes med mine to Beast master's. Tacklerne blev hurtigt lagt i suppen, men efter en kort konsultering hos Minipæren, blev to af stængerne relokeret. Efter en slibrig halvmåne fra Khawand, den obligatoriske six-pack og en pose chips (og vel og mærke ikke et bip fra hverken Fox eller Lidl-melderne) lagde vi os ukomfortabelt til rette på forsæderne af Skoda'en. Klokken lidt over fire blev vi dog vækket af hvad der lød som et umiskendeligt drop-back på min venstre-stang. Hangeren hang dog hvor den blev hængt, men stangen måtte alligevel lige i hånden og føles lidt på. Der var ikke meget liv for enden, men nogle små underlige line-slæk fik mig alligevel til at hale SK30 bollen ind. Først da jeg har tacklet helt inde foran fødderne på mig selv kan jeg se at det rent faktisk er fisk der sidder på krogen. Præcis som forventet - en brasen! Og så alligevel...? Pandelampen bliver fundet frem, og dér i lygtens skær ligger en skabning væsentlig pænere end en varm brasen - en rudskalle. Målebåndet siger 41 cm, og af mangel på mere følsom vægt melder 15 kg's Salteren og Jonas' digitalvægt om 1.15 kg. Det blev aldrig til mere, og karperne vi kom efter viste intet tegn på at eksistere i søen. Jeg var dog fint tilfreds, eftersom fisken var min anden rudskalle nogensinde - og 41 cm er jo ikke helt tosset endda :o)

9-9-2009
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Kan du så ikke fortælle dem at de ikke nødvendigvis behøver at bide kl 4 om morgenen næste gang...?
10-9-2009 8:56:34
Tommy Norin Andersen | tommynorinandersen@hotmail.com
@ Jonas: Man kan jo aldrig være for forsigtig, tænk nu hvis det var kæmpekarpen på listefødder der sad for enden :o) Og tak for det fine billede forresten, synes det blev meget vellykket - endda på trods af at det var total bælgragendes!
@ Ibsen: Baaaaaa... ;-)
@Allan: Ikke mig i hvert fald. Er faktisk ganske godt tilfreds med turens udfald, på trods af manglende karpenap - smuk fisk!

konklusion: Dem må jeg fange nogle flere af :o)
9-9-2009 23:13:16
Martin Broch-Lips | martin_broch_lips@hotmail.com
Tillykke! Et flot eksemplar!!!
9-9-2009 16:11:00
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Rimelig nice
9-9-2009 13:58:55
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Ja, smuk fisk i den helt rette størrelse, og hvem kan stå for de intense røde finner?
9-9-2009 13:20:24
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
Flotter fisk, de er nu søde de guldklumper
9-9-2009 13:09:45
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Godt gået Tommy, rigtig flot fisk. Er den ikke nogenlunde samme størrelse som fisken du fik på Ulketuren?

Som man siger: Små drenge, små fornøjelser

P.S: Det er gas, du kan tage det;-)
9-9-2009 12:54:15
Daniel Lindvig | deinerl@sol.dk
Tillykke med den! Det er satme et superb eksemplar du har fået fat i der...
9-9-2009 12:52:32
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Fin beskrivelse, men synes dog du glemmer at fortælle om den fine serie af karpe-modhug du fik givet fisken, og som givetvis var årsagen til at den valgte at svømme ind imod dig... ;-)
Men dejlig fisk!
9-9-2009 12:10:14