© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Referat Prædatortur


Bedre sent end aldrig, skal i selvfølgelig ikke snydes for et referat af prædatorturen.
Efter en større kabale stod ti ulke klar på rampen, omend Allan endnu engang viste et enormt storsind og afstod både jolle, agnfisk og stænger for at køre hjem og skifte vinterdæk istedet for at fiske. 
Ydermere bør det nævnes, at han leverede ekstra agn til søen, efter undertegnede svigtede sin levering, og at netop et af disse agn stod for turens fisk.
Alle både vel på søen skulle det dog vise sig, at fiskeriet var svært, men langsot kom der fisk i alle både, og (næsten) alle fik fornøjelsen af smågeddeslim på fingere, også et par aspirende geddekranere, der vist havde deres første tur rigtige prædatortur.

På dagen var selvfølgelig også en vigtig dyst, mellem det yngste medlem af Bjerremafiaen og undertegnede, og som det fremgår på nedenstående billede, så kørte det ikke helt for Jonas.
En anelse bedre gik det for mig med en lidt større, men dog ikke rigtigt imponerende fisk, der længe lå til at tage turen fisk.
nLige inden sidste udkald slog Thomas, som i løbet af dagen var gået mere eller mindre i dvale, dog til, let assisteret af Jonas, og tog turens fisk, en fin aftengedde, der næsten kravlede op på meteren.

Alt i alt en fin dag på søen, på trods af halvdårligt fiskeri og heldårligt vejr med blæst og slud.

7-1-2019