© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Pighvar hos Tue



Pighvar/Slethvar på 1,37 kg. og 42 cm. fanget af Rasmus Ottosen

Beretning
Igen i år var Pighvarturen i Tues sommerhus en fed oplevelse, omend den startede bedre fangstmæssigt for mig end den sluttede.
Knap var vi nået ned til stranden og hørt om Nicki, der havde kæmpet forgæves i 9 timer, før jeg stod med den første fisk i hånden.
Jeg havde travlt med at lege ekspert og ved mit andet kast, mens jeg belærte Rasmus, om at man skulle blive stående, hvis man trådte på en hvar, stod jeg på en flot fisk på 47 cm, fed start.
Et par timer senere, stod det klart, at fiskeriet var lidt udfordrende, men det lykkedes dog at snuppe endnu en fin fisk på 42, denne gang på ophængeren.
Derfra stod det dog på skrupper og små hvarrer resten af turen for mit vedkommende.
Højdepunktet må dog være da Jonas fik hans første hvar, da han på trods af et velplaceret glædespark, var så begejstret som sjældent set, og da vi dernæst skræmte et ordentligt svin af en hvar på præcis samme plads kørte pulsen pludseligt efter et par dage uden den vilde action.
Desværre lykkedes det ikke, at få en fisk af den kaliber i tale, men mon ikke der bliver plads til en enkelt tur til i år.
Uanset hvad så var denne tur endnu engang superfed og vi ses helt sikkert vestpå næste år igen!:)

26-5-2019
Rasmus Ottosen | rasmusottosen90@gmail.com
Beklager de noget ringe billeder, men havde for travlt med at fiske indtil det blev mørkt;)
26-5-2019 23:14:06