© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Geddetur 22/11-2009


Dagens ulketur havde 7 tilmeldte deltagere, hvorfor det ikke var lykkedes at skaffe fartøjer nok. Vi delte os derfor op i 2 hold, hvoraf tre personer begav sig ud på Silkeborgsøerne i jagten på en agn-spisende gedde eller sandart. De resterende 4 havde kradset 4 flyderinge sammen hvorfor turen blev sat mod landets største flod med fluestængerne i hånden. Der var ingen af os der havde prøvet denne  form for fiskeri før så vi var lidt spændte på resultatet. Vejret var lidt bisset med en del regn og blæst men når først man sad i flyderingen og blev ført hastigt nedstrøms var alle sorger og bekymringer glemt.

 

Stemning

 

 

 

Fiskeriet var ikke det vilde bonanza men med 14 landede fisk op til ca. 5 kg var der ingen grund til at klage og vi stoppede fiskeriet med smil på læberne. Vi fiskede 4-5 timer og alle fisk blev taget på klassiske geddefluer a lá pike streamere.

 

Fight

 

 

81cm

 

 

79cm

 

 

 

 De tre agnskallebadere havde desværre ikke heldet med sig trods godt tjek på grejer og affiskningsmetoder. Kun en mindre pindegedde kunne jungletrommerne berette om.

 

/Bjarke Dehli, aktivitetsudvalget


10-12-2009
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
Det er åbenbart ikke altid lige let at kroge bunden :)
14-12-2009 15:25:07
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Dog fangede jeg ud over en bro også gedden, så jeg var alligevel klart den skarpeste fisker i jollen. Hvor mange modhug var det nu du bummede? Det har Birkeland nok holdt tal på.
11-12-2009 14:07:24
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
Nej sådan er det, når man ikke kan fange noget, så man jo fange en bro i stedet :). Jeg prøvede nu ellers at få afsat årets torsk til dig, men jeg tror bestyrelsen, mente du havde gjort dig fortjent til nok præmier i forvejen :)
11-12-2009 12:22:38
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Fine fisk, og et genialt ansigtsudtryk formanden der har taget på. Os med skaller i dybet kom langt omkring i vores geddejagt, hele 3 af silkeborgsøerne og et stykke flod så vores skaller fisket langt dernede i dybet, men i særdeleshed manglede lyset nok, for at det projekt kunne have givet et bedre resultat. Dermed godt i prioriterede som i gjorde, og gav os tre i jollen fluesmæk på dagen.

Jeg er dog ikke enig i, at det var mangel på både, der gjorde udslaget i opbruddet. Vi have jo mulighed for 3 både, både på Brabrand og Viborg. Det var nærmere den megen søndenvind, og den manglende læ på nævnte vande, der ikke ville have været så sjovt.

Tak herfra til bådmakkerne for tålmodigheden i pionerfiskeriet, og for ikke at udbrede sig voldsomt om episoden med en rødgul torpedo placeret solidt i en bro.
11-12-2009 10:54:01
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Hej Alf

Jeg takker mange gange for korrektionen. Kender godt reglerne men var lige lovlig ivrig på aftrækkeren der!

/Bjarke
10-12-2009 23:15:33
webmaster | lommeulken@admin.dk
Husk hvis i laver artikler skal i bruge billedefunktionen i guien og ikke sætte billeder ind med klamperne [IMG] :)
10-12-2009 18:23:18