© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

PutørredPut & Take ørred på 5,2 kg. og 69 cm. fanget af Kasper Bjerre

Beretning
For fjerde gang i år gik turen mod en put and take. De andre tre 3 gange havde kun givet 2 fisk, så jeg gik efter revanche denne gang. På vej hen til søen kan jeg se på facebook, at ejeren lige har sat fisk ud, så forhåbentlig får vi mulighed for at fiske på dem som de første. Da vi ankommer kan vi se, at der kun står få mand ved specialsøen, hvor der lige er sat store fisk ud, så vi får hurtigt kapret en plads ved denne sø. Efter få kast får jeg et konstant hug på gennemløberen, hvorefter fisken sætter i et langt udløb med dertilhørende spring fri af vandet. Jeg var ikke i tvivl om fiskens størrelse så den blev fightet med forholdsvis løs bremse. Efter en lang god fight måtte fisken dog overgive sig og min far kunne nette en virkelig fed fisk, 63 cm og 5,0 kg! Så var vi ligesom i gang. Kort efter er der igen bud efter gennemløberen, endnu en gang af en stor fisk. Også denne går fri af vandet flere gange og tager udløb gang på gang, det er virkelig nogle fightmaskiner de har sat ud. Til sidst bliver den dog træt og min far kan endnu en gang nette en god fisk på 69 cm og 5,2 kg! Efter denne var der stilstand i halvanden times tid inden min far får hug på gennemløberen. Denne kæmper også bravt, men må til sidst kapitulere, 64 cm og 3,75 kg og dermed ny pr til min far. Denne blev sidste fisk, men vi var også begge super tilfredse!

Knæk og bræk
Kasper

19-4-2020
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
Ja det var først, da jeg kom hjem og nærstuderede billederne at jeg lagde mærke til alle de mørke pletter, som begge mine har. Da vi stod derude tænkte jeg ikke over det, fars fisk er anderledes, den har ikke så mange sorte pletter.
19-4-2020 21:04:33
Jonas Bjerre | jonasbjerre4@hotmail.com
Lækre fisk og lækkert at også dem gamle fik en af de større. Sjovt, at har så mange pletter. Der er ret stor forskel på hvordan de ser ud, afhængig hvilket dambrug de kommer fra.
19-4-2020 19:32:53