© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Fredfisk på dropshot



Skalle på 0,98 kg. og 38 cm. fanget af Rasmus Ottosen

Beretning
Lars og båden kaldte, og efter babyputning var kursen sat mod et kort aftensats efter aborre, hvor dropshot skulle have en chance.
Efter lidt søgen og en opdatering til et setup med både et gummidyr og en haveslange begyndte vi, at få lidt fisk op, dog ikke nogen med synderlige størrelse, hvor Lars lagde hårdt an med en lille snotter på ormen.
Det fik ham ud i en længere snak om fiskeri efter specimenbrasen ved dørgefiskeri, men det skulle vise sig at det var en anden teknik, der skulle til for at få de pænere fredfisk i tale.
Først bød det på en gylden brasen på gummidyret, vil tro det var en hybrid med en rudskalle, klart pæneste brasen jeg har set til dato(Ikke at det siger ret meget). Dernæst snuppede en mindre gråskalle jiggen, men i et af de næste kast var der pludselig vægt i modhugget og den lille ul stang krøllede pænt. Overbevist om at det endelig var en pænere aborre, steg spændingen da der også røg lidt line af hjulet, og derfor var overraskelsen stor da en hæderlig rudskalle, og klar pr forbedring strøg i nettet.
Sjovt nok kunne jeg bagefter konstatere at alle aborrer gik på orm og jeg fik en 3-4 fredfisk på jiggen, der ligger et stort uudforsket fiskeri der;)
Derudover bød aftenen på EM finale og lækkert sommervejr på søen, man skal ikke kimse af de små smutture;)

24-7-2021
Malthe Wisler Johansen | malthewisler@gmail.com
Det lyder sgu som en underlig, men fed oplevelse! Tillykke med den flotte fisk.

Tror desværre snart vi ser Lars trække med 6 stænger med orm på Brabrand ;)
26-7-2021 9:07:47