© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Den smukkeste karpeKarpe på 6,35 kg. og 78 cm. fanget af Malthe Wisler Johansen

Beretning
Lars og jeg havde planlagt en bådtur, men grundet torden og skybrud valgte vi i sidste øjeblik at tage på karpetur i stedet. Det skulle dog vise sig ikke var nogen dårlig idé.

Kl. 18 var alle rigs ude, men klokken skulle blive 23, før den første bidmelder gik. Vi var lige gået i seng, da jeg fik et screaming run og lidt efter kunne lande en lille skæller på 66 cm. En time efter var det Lars tur. Det får han selv lov at berette om.

Kl. 04 blev jeg vækket af min bidmelder, men fisken havde desværre sat sig, og da jeg fik rigget fri, var den smuttet. Øv. Da det første lys kom lagde jeg mine rigs ud med friske boilies og pva-bags. Der skete dog ikke store de næste par timer.

Kl. 07 blev vi vækket af et massivt skybrud, som varede ved i næsten en time. Herefter kom solen rigtigt frem, og Lars gjorde klar med lækre toasts til morgenmad. Jeg skulle lige til at sætte tænderne i min toast, da vi hørte 2 bip. Vi stod lige ved siden af mine stænger, og på den stang, hvor bidmelderen lyste, kunne vi se hangeren stramme sig langsomt op.

Jeg tog straks stangen og gav tilslag, hvorefter jeg kunne mærke fast fisk. Den tog 5 meter line og satte sig direkte i grøden. Her sad den et par minutter, hvorefter den fik kæmpet sig fri. Resten af fighten foregik nogenlunde udramatisk, og et minut senere gled en meget smuk skælkarpe over netkanten. Vi besluttede at nyde vores toast, mens vi beundrede den fine fisk i nettet.

Alt i alt en super hyggelig tur, som faktisk var min første overnatning efter karper. Ikke nogen dårlig jomfrutur!

11-8-2021
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Den er fin den fisk du har fanget dig der.
18-8-2021 16:15:48