© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

AborrefiskeriAborre på 1,52 kg. og 46 cm. fanget af Rasmus Sonne

Beretning
Kan vidst ikke være mere end taknemmelig, for hvordan min forårssæson er forløbet indtil nu. Med kun begrænset, kortere fisketure, grundet eksamener og studie, har det alligevel være nogle utroligt vellykket ture.

Denne dag var uden undtagelse, og samtidigt en dag, jeg sent vil glemme. Efter at have fået søsat båden sammen med min far, begyndte vi ellers at søge vandet igennem. De første timer var ikke særlig intense, kun et par enkelte småfisk var oppe og vende bådsiden. Pludselig spottede vi nogle mindre stimer af aborre, side om side på ekkoloddet. Frygten for at de allerede nu havde legeadfærd og svære til hug, begyndte at melde sig.
Vi fik fisket vandet grundigt af, både med wobler og jigs, og hvilket et resultat det blev. Flere rigtig gode fisk kom i båden, med top tre på 46cm 1520g, 46cm 1475g og 45cm 1420g.
Efter et par timer døde fiskeriet ud, og det passede fint med den aftale min far og jeg havde, med at sejle ind i god tid, da der også var andre ting på programmet om aftenen; Selvom jeg nok mest af alt havde lyst til, at blive der resten af dagen.

4-4-2022
Rasmus Sonne | rasmus.sonne@yahoo.dk
Der er vidst slet en fejl. Er der nogen, som evt. kan slette indlægget, så jeg kan oprette det igen
4-4-2022 21:04:13