© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

DSFI


Halløjsa.

 

Så er det nu, at man kan få en enestående mulighed, for ikke alene bare hygge sig med mig på standen, men også en utrolig lærerig dag, dagen efter med oprydning. Vi skal nemlig bruge nogle gæve ulkegutter til DSFI-standen om fredagen men også om lørdagen med oprydning. Hvis man ikke har mulighed for at komme begge dage, har man også mulighed for at komme enten fredag eller lørdag.

 

Giver man en hånd med, kan man klappe sig selv på skulderen, og sige at man har givet en tørn med i foreningsarbejdet. Kan vi ikke stille op med det krævende antal frivillige, får vi ingen penge fra AU. Så simpelt er det.

Samtidigt går jeg stærkt ud fra, at vi selv får et par øl, og måske nupper et par flere senere på aftenen, hvis stemningen er til det.

 

Praktisk info:

 

-       Dato: 9.september (selve DSFI-dagen), 10.september (oprydning)

-       Vi skal være 2-4 på standen om fredagen, og nogle stykker til oprydningen om lørdagen.

o   Det givent antal med oprydningen, kommer det først besked om senere fra arrangørerne, da det har noget med antallet af studerende i den enkelte forening.

-       Vi kan i år selv vælge, om vi sætter standen op kl.07.30 (her er også fælles morgenmad), eller om vi kommer senere og sætter den op. Dog senest kl.9, da vi skal kunne nå at sætte op og gøre klar.

-       Vi skal være der kl.10 lørdag til oprydningen.

-       Der kommer mere info fra AU senere omkring mad- og drikkebilletter til os.

 

Deadline:

-       Jeg skal give besked til AU d.15 juli omkring antallet af deltagende ulke på standen, så vi kan få tilsendt trøjer til dagen.


20-6-2022