© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Fantastisk SæsonafslutningGedde på 12,35 kg. og 118 cm. fanget af Malthe Wisler Johansen

Beretning
Vejret denne vinter har været enten koldt eller blæsende – i hvert fald i weekenderne, hvor jeg har kunne fiske. Så i år er det blevet til en hel del deadbaitture, da bådture ikke var mulige. Målet var én stor gedde, og det må siges, at jeg lykkedes med det.

Efter mange ture med ingen eller få små gedder, var der endelig noget vægt bag, da jeg satte krogen. Fisken fuldte dog nogenlunde fint med ind, så jeg tænkte, at det nok var en fin metersgedde.

10 meter fra land skete der dog noget. Fisken sad pludselig fast! Eller det troede jeg. For da jeg blokerede bremsen og lagde pres på, kunne jeg langsomt – men tungt – løfte fisken. Her blev jeg klar over, at der var tale om en stor fisk. Jeg begyndte så småt at blive nervøs, og nervøsiteten blev ikke mindre, da fisken vælger at vise sit gigantiske hoved og lange krop, ved at kaste sig halvt fri af vandet.

Herefter rystede jeg, da jeg nu viste, at det var en PR, der sad for enden af linen. Nu begyndte fighten for alvor, og gedden kæmpede vildt godt med lange tunge udløb, hvor jeg ikke kunne gøre andet, end at vente på den stoppede.

Efter et par minutters solid fight, kunne min nye PR glide over netrammen. En helt igennem fantastisk afslutning på geddesæsonen.


12-3-2023
Malthe Wisler Johansen | malthewisler@gmail.com
Mange tak drenge. Det er skønt, når det endelig lykkedes efter en længere indsats.

Fisken var egentlig i ok stand. Den var godt bred over ryggen, og det lignede, at den havde ok med mad i maven. Men der manglede klart noget rogn, da den var ret slank fra maven og ned. Gad godt veje den igen lige inden gydningen😅
21-3-2023 13:05:48
Jonas Bjerre | jonasbjerre4@hotmail.com
Det er godt nok en seriøst lang fisk det der. Stort tillykke med den. Velfortjent
20-3-2023 17:34:16
Mads Møller Nielsen | mmnielsen42@gmail.com
Tillykke med den fine PR!
15-3-2023 8:07:45
Lars Sandgaard | sandgaardlars8@gmail.com
Wow Malthe, den er fin. Endnu en gang tillykke med din ny pr.:-) Det er yderst fortjent efter alle de ture i regn og slud.
13-3-2023 8:20:54