© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Vampyrfisk



Sandart på 6,6 kg. og 86 cm. fanget af Rasmus Sonne

Beretning
En gammel fiskekammerat og jeg havde længe tænkt på en nattur efter sandfisk, men vejret havde enten været os udfordret, og når atter vejret havde artet sig, var der ikke tid pga. studie og arbejde. Endelig var der tid og forholdene var ganske gunstige. Båden blev søsat, og vi bevægede os rundt på spotsene. Fiskene var hugvillige. De havde ingen problem med at rejse sig for vores 22cm shad. Efter et par fisk i båden valgte vi at bruge resten af tiden på at lede efter store ekkoer. Fiskene var her lidt mere urokkelige, og vi skulle virkelig sørge for at agnen blev placeret lige foran knolden på dem, men så var de der også med det samme. En time inden vi kunne se solen stå op i horisonten, fandt vi et større ekko. Stangen var klar, og den blev serveret igen lige foran næsen på den, og bang! Jeg kunne med det samme mærke, at det var en bedre fisk. Nettet kom hurtigt ud, og jeg kunne se at det var en rigtig god fisk. Jubel, krammer og billeder, og så retur igen.

Fantastisk nat og en lidt stram morgen, men sådan er det når man vil have det hele med, og nyde det mest muligt.

18-4-2023
Malthe Wisler Johansen | malthewisler@gmail.com
Jeg ved det, driller bare ;) Har selv prøvet at styre båden med scope, og det er sgu ikke nemt! Og det er ekstremt spændende fiskeri.
18-4-2023 13:44:15
Rasmus Sonne | rasmus.sonne@yahoo.dk
Takker Malthe. Lige så let det ser ud på youtube, lige så svært er det at skyde den ordenligt og placere båden rigtigt. Heldigt for mig, var jeg ude med en skarp skipper.
18-4-2023 13:38:29
Malthe Wisler Johansen | malthewisler@gmail.com
Satme en voldsom vampyr Sonne! Respekt og stort tillykke. Selvom det er lidt snyd med det livescope ;)
18-4-2023 13:31:48