© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















PR søørred 2023



Søørred på 0 kg. og 64 cm. fanget af Jonas Bjerre

Beretning
Én af mine målsætninger for denne sæson har været at holde fokus på søørredfiskeriet. 5 ture er det blevet til og det har givet rimeligt med fiske. De fleste har været omkring 45 cm men det har også givet 3 pæne fisk, så på 3. tur blev den nye PR en realitet i form af en flot blank fisk på 64cm! Kæmpe forløsning, som gjorde at Sonne fik en rigtig mandekrammer. Turen efter smed jeg desværre en fisk i samme kaliber efter en længere fight, hvor det virkede som om, der var styr på alt indtil den så sprang fri af vandet foran nettet og rystede krogen fri. Æv, heldigvis havde jeg fået gode fisk, som delvist kunne opveje for ærgrelsen.
Den flotteste søørred var måske nok den brune hanfisk på 50 cm.
Det er også blevet til 5 ture efter sandart, men det har været totalt op ad bakke. På seneste tur lykkes det dog at få en enkelt og god fisk. En enkelt flot aborre er det også blevet til, så forårets fiskeri kan jeg ikke klage over. Nu vil jeg se om der kan blive tid til en suder, rimte eller karpe

30-4-2023
Rasmus Sonne | rasmus.sonne@yahoo.dk
Ved ikke om det er din hårtot, min beskidte båd eller den vanvittige søørred, der er flottest. Jeg hælder nok mest til det sidste. Endnu engang tillykke med den.
9-5-2023 14:03:46
Malthe Wisler Johansen | malthewisler@gmail.com
Lækre lækre fisk Jonas. Stort tillykke med dem og især den fine PR. Det må siges at være være fuldt fortjent efter alle de timer, du har lagt i det.
2-5-2023 22:10:38