© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Eksamensskrivning med stænger i vandet



Skælkarpe/spejlkarpe på 7,8 kg. og 75 cm. fanget af Rasmus Sonne

Beretning
Efter mange dage med eksamensskrivning og arbejde var det begyndt at hænge mig langt ud af hilsen. Jeg havde virkelig brug for et afbræk og komme ud. Mit gamle motto “diamonds made under pressure” var nok alligevel blevet presset, og jeg var nødt til at have computeren med, for at skrive på opgaven, mens stængerne lå i bidemelderne.

Jeg ankom til søen lidt senere end ønsket, men jeg fik alligevel gået en tur rundt om søen, rigget op, bundet rig og fodret, inden stængerne kunne placeres på de udvalgte spots. Jeg havde lavet en større fodring af hamp, pellets, majs, hampeolie og stickmix på et spot, hvor to af stængerne blev placeret med et lille blowback rig monteret med en lille 8mm gul wafter. Den sidste stang blev monteret med et chooped worm rig og placeret på det andet spot.

Fiskene var så venligtsindede at give mig både få arbejdsro og søvn aftenen og natten igennem. Først da jeg stod op tideligt, og sad og kiggede på søen begyndte stængerne at køre. Det blev til en længere hektisk periode, hvor der på næsten intet tidspunkt var alle tre stænger i vandet. Det blev heller ikke nemmere, da en flot spejlkarpe valgte, at sætte mine 1,25lb stænger på en prøve.

Da jeg senere på dagen fik pakket grejet sammen, kunne jeg skrive 12 brasner i bogen, en suder, en spejlkarpe, en lille gedde, en brasnen og en suder mistet.

Der er før observeret odder i søen, hvilket suderen må være et sand bevis på...

9-5-2023
Rasmus Sonne | rasmus.sonne@yahoo.dk
Tak Mads. Ja, smilet det er jeg ikke glad for at bære ;-)
11-5-2023 22:53:31
Mads Møller Nielsen | mmnielsen42@gmail.com
Dejligt at se at du har fået massere af fine fisk og et lille smil på ;)
11-5-2023 10:32:02