© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Flere flere fladeFladfisk på 0 kg. og 37 cm. fanget af Jonas Rasmussen

Beretning
Kasper B gjorde alt hvad han kunne for at få mig overtalt til en tur på kysten - og hvad skal man da ellers bruge tiden på en dag hvor man ikke skal arbejde...?
Vi valgte at satse på de flade, men holdte også en stang med flåd, så der var mulighed for en ørred eller et par horn. Turen bød også på godt med fisk, hvoraf de fleste dog ikke kunne holde mindstemålet. Men efter en håndfuld timer ved vandet kunne vi notere os at have fanget isinger, skrubber, en rødspætte/leps, en slethvar, en pighvar, sild, tobiser, fjæsinger og en enkelt hornfisk på 66 cm.
De største skrubber var 35 og 37 cm, men de manglede desværre en anelse sul på kroppen før de ville gøre sig godt på middagsbordet. Til gengæld havde nogle af de mindre heldigvis gjort det bedre, så der alligevel var fisk på tasken på vejen hjem.
En af de små isinger som vi fangede en del af havde faktisk en tobis på størrelse med den selv hængende ud af munden. Den ene halvdel var stadig frisk mens den anden ende var godt i gang med at blive fordøjet, og alligevel havde den overskud til at nappe en stribe sild!

13-5-2010