© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Biotur 2010



Torsk på 0 kg. og 44 cm. fanget af Jonas Rasmussen

Beretning
Årets biotur gik til det sydlige Langeland, og selvfølgelig havde der sneget sig en fiskestang med i bagagen...
Der var flere af de andre biotursdeltagere som også havde medbragt mere eller mindre brugbart fiskegrej, så selv om der var blevet kigget dybt i flaskerne aftenen forinden gav vi den gas lørdag formiddag for at få hornfisk til alle mand. Jeg selv nappede en fisk i første kast og fik ved selv en meget ringe indsats en håndfuld horn mere i løbet af formiddagen. Desværre gik fiskene forholdsvist langt ude, så fangsterne var noget skævt fordelt da der var flere der ikke kunne nå ud til dem.



Jeg havde desuden ladet mig fortælle at der kom torsk ind til kysten i skumringen, så om aftenen gik turen igen til vandet. Igen kom der hurtigt et par horn på land, men da solen forsvandt var der pludselig torsk over det hele! Jeg fik 21 småtorsk på blinket i løbet af en god times fiskeri, og de andre på pladsen fik ligeledes en del mindre torsk og nogle enkelte mindre ørreder. Størrelsen på fiskene havde dog lidt tilbage at ønske, og kun tre af fiskene holdt mindstemålet med den største på 44 cm.
Søndag aften var målet at fange torskene på fluestangen! Desværre var den flotte stille aften fra om lørdagen byttet ud med 10 m/s fra vest, så pladsen var domineret af en strid sidevind og grumset vand med mange drivende alger. Jeg fiskene en god times tid og fik da også fire mindre fisk, men det var bestemt ikke noget fornøjelse denne gang. Så efter nogen tid begyndte de kølige pilsnere og bålet ved hytten at trække mere end torskene...

24-5-2010