© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Hardcore jolletøfferi



Sandart på 1.55 kg. og 56 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
Kasper SS havde indstalleret sin jolle med nye stangholdere,og det var tid til en seriøs test af udstyret. Jeg var maks klar på en seriøs fisketur, og vi besluttede at tage både aften, nat og morgen på søen, fiskende uden afbrydelser. Skal dog siges, at vi lige puttede os i bilen (Dammit escorten er blevet rengjort i bund, ligner en ny kabine!) indtil regnen stilnede af ved 20:30 tiden.

Vi var flydende på vandet ved 21-tiden. Det skulle vise sig at blive svært, thi sandarterne ville ikke rigtigt lege med. Alligevel var der nok af oplevelser og arter. Kasper lagde nemlig hårdt ud med en sulten rimte, der valgte at skralde voldsomt på wobleren kl. 22:30. Faktisk sad alle krogens tre spidser så solidt i alle ender af den lille bløde mund, at vi valgte aflivning af det meget medtagede kræ. Måske lidt trist, men så har man da set det med.



Dernæst fangede vi et par fine aborrer. I de mørkeste timer, midt på natten, fandt vi store bunker fisk på loddet, omkring nogle toppe. De stod kun omkring 3½ meter nede. Tydeligvis noget godt, men de ville intet. Helt mørkt blev det forøvrigt aldrig, billedet er taget kl. 02:03



Om morgenen, da en lav sol var kommet fri af horizonten kl. 5, lykkedes det endeligt at få turen eneste sandart. Kort efter indhalede en finer søørred sandeligt også min wobler, men den slog sig af wobleren i et 1½ meter spring på kort line. Flot så det ud.

En times tid efter tog Kasper endnu en fin aborre. Vi blev ved ind til midt på formiddagen, men kun en pindegedde forbarmede sig, før solen blev for meget, og vi driblede hjemover.



Havde jeg landet søørreden, havde det forøvrigt været 5 arter på wobler på en tur.

21-6-2010
Daniel Lindvig | deinerl@sol.dk
Lyder som en rigtigt fin tur. Thumbs up!
21-6-2010 13:42:32
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Lyder som en rigtig hyggetur! Og så længe der bare er et eller andet der vil lege med i sommernatten, så kan det da kun blive en succes...
Selv valgte jeg at tage en solotur efter karper i Viborgsøerne i nat. Men det eneste der kunne hive et halvkvalt bip ud af bidmelderfuglen var en flok ællinger, og en mindre brasen der selvfølgelig skulle trække mig ud af soveposen kl 4!
21-6-2010 12:27:41
Kristian Søby Nielsen | soebyfly@gmail.com
Lyder som en rigtig fin tur i to har haft :)
21-6-2010 8:42:45