© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















En enkelt sandart



Sandart på 0 kg. og 58 cm. fanget af Bjarke Birkeland

Beretning
tog en tur på søen i går aftes sammen med Allan for at se om vi kunne overliste en enkelt sandart i sommervarmen. Trods kogende varmt vand lykkedes det at få lidt fisk på land - for mit vedkommende fik jeg kun en enkelt med op og bummede et par nap. Takker for en super hyggelig tur og bestemt også et stort tak til Lisette som havde organiseret aftensmad til os - det er sgu sjældent jeg får serveret rødvin og oksebøffer på mine fisketure :-)

25-7-2010
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
Lidt for mange! Men så må jeg jo selv tage ud og skaffe nogle point.
28-7-2010 21:13:24
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Ja de prioriterer godt nok det salte hårdt p.t., men mon ikke de kommer efter det.
Hvor mange point kan jeg forresten tage fra dig, hvis jeg har succes med suderfiskeriet i weekenden og får 3 halvmetersfisk og et par bonusskaller ;o)
28-7-2010 17:25:10
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
He he narhh de herrer ser jo ud til, kun at fiske i saltvand for tiden. Hvis de skal slå mig, bliver de vidst nødt til at bevæge sig ud i det ferske :) Hvis du skal have dobbeltpoint for fallerskaller, så må du jo hellere lave en ulketur efter dem. Lige et arrangement for dig :)
28-7-2010 16:22:47
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Jojo Bjerre, pas nu bare på, måske det ender med jeg snupper din sædvanlige 3. plads, det må jo være det, der piner dig, thi du har vel set dig slået af de herrer Lingvig og Dehli? - Fik faktisk en tynd fallerskalle på 31 cm på feederstangen i går. Giver den dobbeltpoint? Prøver igen i dag i så fald ;o)

Takker for billederne, Bjarke. Dit photoshopmanipulation har gjort billederne underligt blå, men skidt, fiskene ser jo ok ud.
28-7-2010 14:06:24
Bjarke Birkeland | bjarkebirk@hotmail.com
Allan: Jeg troede da ikke du ville kendes ved de småskravl du fangede, men giv mig lige en times tid i photoshop så skal jeg se om jeg kan få dem til at ligne noget der holder målet. Det er helt korrekt jeg var voldsom kæk under vores silkeborgtur i vinters, men det var dog "kun" en top 5 placering jeg sigtede efter, men det skal der sgu også arbejdes efter i år :-)

28-7-2010 7:54:15
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
Tillykke med fisken! jeg vil dælme også gerne fange en sandart. Hvad så Allan er du alligevel på vej op ad i klassementet, et par sandarter og en karpe, så er du snart ved at være oppe omkring 3. pladsen :-)
28-7-2010 1:51:10
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Så sneg man sig lige retur i top 5. Husker du fra årets start proklamerede, at du kunne fiske dig i top 3 med 10 ture. Der er vist ikke mange tilbage at løbe på ;o)
Hvornår emailer du billeder af de præmiefisk jeg kranede? :D
27-7-2010 17:30:30