© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Salmo trutta



Havørred Kysten på 0 kg. og 61 cm. fanget af Kasper Bjerre

Beretning
Efter en veloverstået og spændende temadag afholdt af Danmarks sportsfiskerforbund, kunne vi lige nå en tur efter havørred.

Det viste sig at være en god idé, for efter en times fiskeri blev flammen taget hårdt og brutalt af en god fjordørred. Den kæmpede rigtig godt med rigtig mange udløb og da de andre (Ibsen, Allan og Torben) ikke var i nærheden, måtte jeg selv lande den, hvilket var lettere sagt en gjort. Inde ved land var bunden plastret til af tang og store sten, så det var ikke muligt at kane den ind. Så i mangel på net måtte jeg forsøge at håndlande den. Efter tre forgæves forsøg med at tage den ved haleroden, besluttede jeg mig for at tage den omkring gællelågene, hvilket gav succes.

Oppe på land kunne jeg beundre min nye pr. på 61 cm yes sir! De andre blev hurtigt ringet op og Bjarke var ikke sen til at komme og skyde og nogle billeder.

Vi fortsatte fiskeriet og lige da det var ved at blive mørkt, fik jeg endnu en fisk. Denne gang en ørred på 49 cm, som kæmpede helt sindsygt (måske fordi den var kroget i siden :)). De andre havde også held med fiskeriet og da aftenen var omme, havde vi i alt fanget 15 ørreder med mine to som de største.

På vej hjem snakkede vi i bilen om, hvor god en weekend det kunne være, hvis jeg også lige fangede en laks på næste dags fisketur... beretning følger

Knæ og bræk
Kasper

7-9-2010
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Nå, så der var også undermålere til Dehli - Det snakkede han ikke noget om til mig, derfor forvirringen - Jeg undrede mig dog også over, at kampfiskeren skulle kunne trække en nulbon når nu han guidede os til en suppe smæk fuld af fisk ;)
8-9-2010 15:58:00
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
Allan de 15 fisk er inklusiv 9 undermålere, 4 til Dehli og 5 til dig.
8-9-2010 15:22:42
Martin Broch-Lips | martin_broch_lips@hotmail.com
Ja, det kan man ikke klage over!
8-9-2010 14:39:28
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Ja det var en fin PR fisk - men fik du den aldrig vejet?

I øvrigt kan jeg ikke helt genkende fordelingen af fangster - Jeg troede mine 9 småfisk, hvoraf 5 var under mål, og så dine fine to, var hvad der blev fanget. Jeg hørte ikke noget om 15 fisk, da i driplede på knivjagt og hjemover ;o)
8-9-2010 10:34:35
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Godkendt weekend unge Bjerre ;-)
7-9-2010 21:19:51