© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Nap i napperdamGedde på 0 kg. og 105 cm. fanget af Morten Svarer

Beretning
Har virkelig ventet på dette, og nu skete det endelig! Jo den er god nok, jeg fik en sømkasse over meteren. Ja faktisk var den 105 cm, men ikke helt i den kondi den burde være på dette tidspunkt. Måske den allerede har smidt det hele. Nå, men nu til den egentlige tur. Havde kort snakket med Bjarke dagen forinden, og fortalt, at min søde mor gerne ville tage bussen hjem fra arbejde, så jeg kunne låne bilen i skole, og få tid til en lille tur efterfølgende. Bjarke og Anton kunne godt bruge noget luft, så de pakkede lige barnevognen med diverse grejer - ja faktisk var det slet ikke en barnevogn jeg mødte, men derimod et kørende fiskehotel for mindre personer:)

Vi startede med fluen og hurtigt, ja faktisk i første kast, fik Bjarke - med Anton siddende i rygsækstolen - en følger. Den ville nu ikke igen, men han fik da lige en anden, som også syntes det var sjovt at stå under hans fødder. Jeg kastede til en busk på sivøen, og minsandten om der ikke stod en god fisk! Dog var der kun ganske kort kontakt, men jeg kender dog størrelsen på fiskene i søen, så det er med 99% sikkerhed, at jeg kan sige den var over meteren.

Nu skulle Anton lige have en bid mad, så vi riggede om til skaller på flåd og hyggede os gevaldigt i det skiftende solskind, mens flådene hyggede sig, eller var det kun et flåd? - mener bestemt, at jeg så Bjarke satse hele butikken og kyle hans flåd godt ind i sivene. Flådet skal jeg nok hente til dig en anden dag:) Vi fik hurtigt et par mindre gedder og valgte at skifte plads. Vi gik ned i den lave ende, og jeg kylede mit flåd over, hvor vi havde hørt et gevaldigt plask fra en af søens større eksemplarer. 2 min. senere dykkede flådet, jeg sænkede stangen, strammede op, og gav et gevaldigt modhug med knækket stang til følge. Det endte dog meget godt, og jeg kunne på bundstykket lande en fin, men dog noget slank dame på 105 cm. Det var i sandhed en hyggelig dag, hvor der også kunne småsludres, mens flådene passede sig selv. Bjarke nåede også lige at få en mindre fisk på falderebet.

Så rigtig mange tak for en virkelig hyggelig tur, og mon ikke der også blev født en ny lystfisker idag? Han virkede i alt fald meget interesseret i sin fars hjul og kunne tilmed næsten dreje på håndtaget - trods sine kun 10 måneder.Knæk og Bræk Morten

25-3-2011
Jakob Thyrring | thyrrings@gmail.com
Ja også tillykke herfra - et godt billede der fremhæver, at det er en god lang en! :)
26-3-2011 9:36:18
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Tak for en super dag i den lille mose! Anton og jeg smiler stadig og glæder os allerede til næste fisketur, måske efter havørred:-)
26-3-2011 7:57:20
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Den ser jo voldsomt lang ud på det billede, fin fisk! Tillykke herfra.
Og ikke mindst stort skulderklap for at bidrage til, at næste generation får interessen ind på babystadiet, lyder utroligt hyggeligt.
25-3-2011 23:19:41
Morten Svarer | m.svarer@gmail.com
Det skal selvfølgelig tilføjes, at den blev taget på et af de rig vi fik lavet til rigbindings aftenen. Så de go'kendt:)
25-3-2011 21:19:50