© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log indHavørred Kysten på 0 kg. og 64 cm. fanget af Morten Kristensen

Beretning
fra en tur på kysten

2-4-2011
Simon Lundorff | chipsbanan@hotmail.com
... altså når den er plastret til med faldere. Nu er den jo fyldt med smukke blankfisk :)
14-4-2011 21:07:38
Simon Lundorff | chipsbanan@hotmail.com
Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke forstår meningen med at melde disse synkere til i konkurrencen. Har ladet mig fortælle, at det er gjort for at provokere og fordi der ikke er nogen regel i konkurrencen der siger, at man ikke må.
Til generalforsamlingen, hvor du ikke var med, diskuterede vi netop, problemet med de famøse falder-laks fra sidste år, som var tæt på at presse flotte blankfisk af listen. Under diskussionen blev der bl.a fortalt, at der for år tilbage var samme problem med folk der meldte synkere til havørredkonkurrencen. Noget der heldigvis er blevet rettet op på siden. Indtil nu...

Problemet er vel, at de fleste fisketimer hos lommeulkens medlemmer bliver lagt på kysten, og derfor er havørredlisten er af dem hvor der sker størst udskiftning i løbet af et år. Desuden er havørreder over 60 cm trofæfisk, og noget der, for de flestes tilfælde, skal kæmpes længe for. Når der så lægges fisk som disse ud mister listen totalt sin værdi.
Ved ikke om det er en diskussion som denne du "fisker efter", men det må kunne gøres på andre måder. Evt ved at dukke op til GF, og prøve på at få reglerne ændret.

Et andet problem er nu, at lommeulkens forside ligner noget fra en dårlig dag på waders.dk, hvilket ikke just er god reklame for en lille forening.

Simon14-4-2011 18:21:52