© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

En bette brasenBrasen på 0.96 kg. og 45 cm. fanget af Kasper Bjerre

Beretning
Var lige ude en tur i weekenden i det gode vejr efter brasen. Havde medbragt mine nye Drennan quiver stænger importeret fra England, for at se om de var det rette køb. Desværre var der ikke rigtig gang i den og det eneste det blev til, var en bette brasen og en mindre gråskalle. Så stængernes fightegenskaber blev ikke videre testet, men kaste det kunne de... :)

Dagens højdepunkt kom, da vi var ved at pakke sammen. Pludselig kunne vi se noget komme svømmende i zig zag bevægelser og med hovedet over vand. Det kunne kun være en snog, og grundet mangel på fisk, skulle vi lige prøve om ikke, vi kunne fange denne i stedet. Det viste sig at være lettere end at fange fisk, dog med brug af net i stedet for stang. 71 cm blev den målt til :)

Knæk og bræk
Kasper

14-4-2011
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Du har jo i den grad gaspedalen i bund! Fedt at der er nogen, der får fisket. Jeg har forøvrigt tit forsøgt at snuppe en snog i karpenettet, men de har altid været for hurtige - Måske vandet stadig er godt til koldt, eller måske jeg bare må indse, at jeg er for langsom.
15-4-2011 11:35:57