© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Gule rev TorskTorsk på 0 kg. og 73.5 cm. fanget af Peter Schmedes

Beretning
Eller " dårsk?" som man siger efter man har været ude med to skippere fra Hansthom! Med base i Stenbjerg sprintede vi til Hanstholm upassende tidligt lørdag morgen, med lidt hurtig morgenmad i maven. Men selvfølgelig var agter besat med en masse stænger fra endnu mere morgenfriske tyskere. Det skulle vise sig af blive en fantastisk dag både vejrmæssigt og kg-tosrk mæssigt! Mine tre største var 73.5 cm; 73 cm og 72 cm. Det var også det eneste der blev taget, på nær en enkelt Lange.
Selvom det er noget uhyggeligt effektivt fiskeri sådan en pilke-tur med ekkolod, så var det smadder hyggelig og med stor spænding, som man står der en hel dag og hiver hen over bunden side om side! Jakob Thyrring, som var på sin første gule rev tur, gjorde det lige en tak bedre med en torsk på 1,5 cm længere :-) Tillykke med 1. pladsen Jakob!
Godt forår til alle
Peter Schmedes

23-4-2011
Torben Ankjærø | ankjaeroe_torben@hotmail.com
Lækkert at der er gang i revet. Tillykke med de fine fine fisgj til torskelisten, så ka jeg regne ud, at jeg er presset mht mine århus bugt torsk, det er lidt sværere at få dem i den kaliber...
23-4-2011 12:30:02