© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

En Tyk Og Gammel SagSuder på 0 kg. og 53 cm. fanget af Morten Svarer

Beretning
Så kom den aften, hvor jeg fik min første suder. Andreas og jeg havde den foregående aften set en ret så stor fisk rode i bunden, men lige vores majs ville den ikke.. Det kunne være en karpe, eller en suder, vi kunne ikke helt se det i det svage lys. I hvert fald var den rundt på vores lille plads mange gange.. Vi ville lige give den et forsøg mere, eller jeg ville. Andreas gad ikke helt pille skaller af krogen igen, igen og igen! Den ankom på pladsen på præcis samme tidspunkt som aftenen før.. Denne gang havde vi dog et lille es i ærmet i form af orm. De små orm kunne ikke nå bunden inden de blev ædt af skaller. Så kom le grande mother ormen på, den kunne de alligevel ikke gabe over. Kastet blev en smule for langt og en skalle havde da også lige fat i ormen inden jeg fik rykket den ud af kæften på den. Så nåede ormen endelige bunden og 1 komma 2 komma 3 så var gik det meget langsomt under, et modhug og fast fisk. Den gav på sin vis ingen kamp og lagde sig med det samme i overfladen, hvorefter jeg fik hånden under bugen på den. Sikke en bug! et par hurtige billeder og et mål på 53 inden den kom tilbage i baljen. Måske ikke den kønneste suder, men hold nu op en mave den havde. Så blev jeg et stk´ suder rigere. En lille tak til Pæren for de gode fif:)

K&B Morten Svarer

4-6-2011
Morten Svarer | m.svarer@gmail.com
Jeg tror også, at stenrogn kunne være en helt reel mulighed.
7-6-2011 13:38:01
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
De gyder normalvis de sidste dage i maj der hvor jeg plejer at fiske dem, men velsagtens afhængig af vandtemperatur og forårets gang. Uanset, så kunne man dog godt få en mistanke om, at denne fisk lider af stenrogn eller noget lignende.
5-6-2011 2:30:27
Morten Svarer | m.svarer@gmail.com
Jeg vil mene den er omkring de 2500 gr. den var noget noget tynd over ryggen og som Allan påpeger var halepartiet også en vissen affære. Burde de ikke have smidt rognen nu?
5-6-2011 1:46:59
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Sikken en suder, sikken en vom! Noget af en debutfisk. Der ser ikke ud til at være meget kød på halepartiet, alligvel tror jeg bestemt, at den ligger tæt på de 3 kg. Tillykke med medicineren.
4-6-2011 18:07:52
Jakob Madsen | jakob@justonemorecast.dk
Sikke da en dunk og sikke en fisk!
Den minder sgu meget godt om Brian Nielsen efter et par omgange med Holyfield
4-6-2011 7:24:26
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
Stort tillykke godt at se det bar frugt! Noget af en begynderfisk må man nok sige, helt anden form end dem jeg er vant til at fange. Hvad vil du tro den vejer 2,5-3 kg?
4-6-2011 0:39:45