© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Put fiskHavørred Åen på 4.7 kg. og 72 cm. fanget af Bjarke Dehli

Beretning
Efter at have spammet hjemmesiden med mindre prangende fangster kommer her en lidt bedre af slagsen. Ørreden blev fanget i en lille å efter 5 minutters fiskeri på en dag hvor regnen væltede ned. Den kom i nettet i første forsøg efter en relativ udramatisk fight hvor den kun i starten gjorde sit til at gøre undertegnede kalveknæet. Jeg nåede da også at glæde mig voldsomt over den personlige rekord inden både Martin, Daniel og Jonas gjorde mig opmærksom på at der er tale om en put fisk....Misundelig kan være en grim ting drenge, så jeg vil bare glæde mig over at den hjemtagne dame havde nået at få gydt mindst en gang inden den stødte på en grådig fisker ;-)

15-7-2011
Jakob Madsen | jakob@justonemorecast.dk
Flot flot fisk
Jeg vil give Bjarke helt ret, har set flere fisk (opgangsfisk) med haler på der havde klassiske gydeskræmmer som denne.
Dog har flere af de andre fisk været i noget dårligere stand end kanonkuglen her.
15-7-2011 13:59:48
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
"Put prædikatet" er kun for sjov, ingen finner bar præg af opvækst på et dambrug så tror bestemt den er "vild". Sårene på halefinnen er med overvejende sandsynlighed rester fra en hård gydning tidligere. Måske en lille skæl-analyse med doktor Lindvig vil afsløre dette ;-)
15-7-2011 12:57:22
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Putfisk eller ej, det er sgu en fin fisk der vil gøre sig godt på middagsbordet!!! Den manglende stump halefinne ser stadig forholdsvist frisk ud og kan således lige så fint stamme fra en sæl eller en af de mange ulovlig garn i fjordene. Jeg kan ikke se andre fejl på finnerne, så i mine øjne er den fisk lige så vild som alle de andre vi render og fanger på kyst og i å... Har du allerede lavet en skælanalyse siden du kan se at den har gydt tidligere?
STORT tillykke med PR'en! Jeg regner med at stikke den når jeg drager til åen senere i dag... ;o)
15-7-2011 11:31:37
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Du viser jo storform, og sidder nu alene med hele forsiden! Den der fisk er fandemig en misundelsesværdig smuksak, så må du selv kalde den hvad du vil.
15-7-2011 10:29:30
Mads Nunn | mads.nunn@gmail.com
Fuck det!! Det er satme en flot kompakt fisk. Endnu en gang TILLYKKE med den.
K&B
15-7-2011 10:05:20