© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Lidt har også ret...Havørred Åen på 0 kg. og 42 cm. fanget af Laurits Therkildsen

Beretning
Selvom der nærmest er gået inflation i store fisk fra små åer, vil jeg også lige tilmelde min lille fisk fra samme sted... ;-)

Ørreden huggede efter ganske kort tids fiskeri. Den tog spinneren ca 2 meter fra stangspidsen - altimens jeg kiggede på spinneren og målløst undrede mig over den blanke tingest, der hastigt nærmede sig den bagfra. "Fighten" mindede mest af alt om et krampeanfald - både hos fisken og hos mig. Den tog ikke en ½ meter line, selvom bremsen blev løsnet meget. Istedet forsøgte den at tage "udløb" i gentagne lodrette bevægelser.. meget spændende.

Jeg fik da alligevel godt 500 gram benfri ørredfilet ud af mine anstrengelser. Det burde - sammen med nye, danske kartofler, sprød salat, lækker sauce og ikke mindst en flaske kølig hvidvin - give lidt point på kontoen hos damen. - I det midste kan det nok købe mig lov til de næste par ture ;-)..

Knæk og bræk til dem, der skal afted i morgen.. Fiskene er der. Jeg mødte to gutter, der på flue havde taget en flot fisk på ca. 60-65 stykker. Så det var to fisk indenfor en time på de samme 500 meter å-bred.

- Laurits

19-7-2011