© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Backup fra åenHavørred Åen på 0 kg. og 40 cm. fanget af Jakob Thyrring

Beretning
Ja... Nu blev den længe ventet havtur jo aflyst til enorm skuffelse! :( Mit laksefiskeri har ikke været det bedste i år, og derfor var modet ikke helt i top til en laksetur som erstatning. Kristian G var derimod max klar på at komme til nap, og inden jeg så mig om, stod vi ved et mindre vandløb.

Dog var det bare ikke en dag med mange fisk i luften! Alle vi mødte meldte om nulture med ingen fisk overhoved i vandet.

Der skulle da også gå det meste af en dag, inden der endelig var flex på klingen! En lille kær ørred nappede på min spinner lige foran mine fødder, og ned af åen stak den! Så stod man der - unden net, uden kristian (der var længere nede af åen) og med fisk der havde nappet et sted med så meget grøde i vandkanten at den var umulig at nå! Efter en masse (ikke særlig kønt) baksen igennem bjørneklør og andet gøjl kunne fisken håndlandes på en lille åbning.

En lille ørred på de 40 cm (så ikke konkurrence potentiale, men det er min første ørred fra åen i år) og det skal da vises at der kom nogle fisk på land på en dag hvor havet var i oprør. Kristian, som mente han var blevet lovet en tur efter mange arter på båden, kæmpende en brag kamp for at øge vores antal af arter på turen, og derfor fik han da også nogle fine aborre på land :)

Så det endte med at være en lækker fiskedag - til trods det ikke helt var det fiskeri man havde håbet på...

K&B derude!

Jakob T

9-8-2011
Daniel Lindvig | deinerl@sol.dk
Tillykke med den! Mht. dit laksefiskeri - hvor mange ture har du lige haft efter dem?!:) Det sprøjter med fisk i floden pt., landede en på 4.7 for en anden fisker igår og så masser..
9-8-2011 18:00:59
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Dejlig lille fisk. Og bestemt et bedre resultat end vi andre præsterede i den store flod!!! Tillykke med den...!
9-8-2011 17:40:50