© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Unisøkonkurrencen 2011


Fredag d. 7. oktober løb Lommeulkens årlige unisø-fiskekonkurrence endnu engang af stabelen.


Som navnet antyder bliver der fisket i universitetes søer på Campus, som i denne anledning åbnes for fiskeri, og igen i år valgte vejrguderne at stille op med et ganske flot efterårsvejr som bød på en del solskin. Fiskeriet foregår i hold af to personer, og i år var der hele 36 hold der havde meldt sig til denne 12. udgave af konkurrencen.
Kl. 14 startede konkurrencen ud med en kort velkomst og en lodtrækning om de nummererede pladser omkring søerne. Tyve minutter senere, da alle deltagere havde fundet sig til rette på deres pladser, lød startskuddet til konkurrencen og blot 14 sekunder senere havde Kristian Søby Nielsen landet og afkroget den første fisk, hvilket senere resulterede i en fin præmie.


I løbet af de næste 2 timer og 25 minutter blev der fisket og hygget rundt om unisøernes bredder til glæde for både deltagere og de mange tilskuere, og da status blev gjort op kl 17 havde der været fisk på land hos næsten samtlige hold. Sædvanen tro satte de rutinerede Lommeulke sig dog tungt på konkurrencen allerede fra starten, og da præmierne skulle uddeles stod der da også Lommeulke på både 1., 2. og 3. pladsen. Vinderne, som også vandt konkurrencen i 2009, blev brødrene Kasper og Jonas Bjerre med 120 fangede fisk, mens Bjarke Dehli og Morten Svarre tog 2. pladsen med 95 fisk og Morten Kristensen og Martin Larsen kunne indkassere en 3. plads med 82 fisk på land. Det lykkedes desværre ikke at få kontakt til nogle af søernes flotte karper i år, så største fisk blev en skalle på 27 cm.

Ud over præmierne for de første, største og fleste fisk var der igen i år en række lodtrækningspræmier, så alle havde en god chance for at få en præmie med hjem uanset ens evner med en fiskestang.




Lommeulken siger tak til alle deltagere og tilskuere for igen i år at være med til at gøre konkurrencen til en stor succes. Ligeledes takker vi mange gange vores sponsorer som gør dette arrangement muligt. 
Vi håber at se så mange som muligt den første fredag i oktober næste år, hvor Lommeulken endnu engang er vært for den traditionsrige Unisø-fiskekonkurrence!

Præmierne var i år sponsoreret af:

PH-outdoor, Viborg
Stefs fluebinding, Aarhus
Jagt & Fiskerimagasinet, Aarhus
Grejbiksen, Trige
Restaurant Fredes flyvende tallerken, østbanetorv, Aarhus
Harlev Put & take
FlyCo


9-10-2011
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Han er også en meget fotogen model, tydeligvis bevidst om sit udtryk.
14-10-2011 16:01:02
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Lommeulken på Sportsfiskeren.dk.
Søby-fly (skal han snart omdøbes til Søby-powerbait...?) er Lommeulkens ansigt udadtil...
14-10-2011 12:58:31