© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Kort, men flot



Gedde på 6.55 kg. og 89 cm. fanget af Jonas Bjerre

Beretning
Så blev det endelig muligt at få presset en fisketur ind mellem eksamener og dårligt vejr. Denne dag skulle det blive vindstille og solrigt, men også meget koldt. Faktisk var det så koldt, at det var lige før turen ikke kunne gennemføres. 80% af søen var dækket af et tyndt lag is, ligesom låsen til båden også var blevet lige kold nok. Det lykkedes dog at få båden låst fri og så kunne vi sejle ud på søen. Fangstmæssigt var der ikke meget at komme efter i det grumsede vand. Det virkede lidt som om, at de skulle ha agnen lige forbi hovedet, før det var sandsynligt, at de opdagede den. Det blev også kun til et par hug. Første hug var en fuser, men det andet hug var solidt og jeg kunne hurtigt sætte krogene i en fin gedde. Den så ikke så lang ud, men oppefra kunne man se, hvordan maven bulede ud på begge sider. Ud af kæften stak kun halen af mit gummidyr, så der var ingen fare for, at den ikke var kroget ordentligt. Dejligt med 5 timers frisk luft og lidt buk på stangen.. Det er klart én af de fedeste gedder, jeg nogensinde har set..!

18-1-2012
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Jeg stemmer også i, og har bestemt intet imod JS. Faktisk synes jeg det var et godt initiativ at foreningen blev stiftet, da sitet jyskspecimen.dk jo hurtigt medførte et drastisk fald i antallet af iøjnefaldende mederapporter med stedsangivelse på fangster.dk :o)
8-2-2012 17:09:13
Jonas Bjerre | jonasbjerre4@hotmail.com
For mig bliver det ikke taget ilde op.. Jeg ved jo efterhånden godt, hvor meget man skal ligge i jeres kommentarer. Derfor giver jeg også bare lidt igen:) Folk der ikke kender jer, har nok bare sværere ved at vurdere, hvor meget I mener med jeres kommentarer, og det kan hurtig skabe lidt misforståelser.

Men hvis der kommer nogle fra begge foreninger ned til effektlageret den 28. så kan alle jo hilse på hinanden:)

MVH Jonas
6-2-2012 20:16:37
Daniel Lindvig | deinerl@sol.dk
Ja og tildels brormand:)
6-2-2012 19:20:38
Daniel Lindvig | deinerl@sol.dk
@Jonas: Lutter godmodige drillerier fra min side... Du ved jo godt, at jeg fint kender js. og deres hjemmeside da du nævnte dem i din kommentar:) Har absolut intet at brokke mig over mht. js - tværtimod tjekker jeg ofte deres hjemmeside, netop pga. alle de fine specimen fisk de fremviser..
Havde dog ikke bemærket, at du på js. også fremgår med en sort 'bror' hue, hvilken var udgangspunktet for mine drillerier (udelukkende møntet på dig;))
6-2-2012 19:14:56
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Hej Jonas

Håber ikke lidt drilleri bliver taget ilde op,mon ikke det går den samme vej hos JS.Det er korrekt, at kommentarene her er offentlige, det er taget til efterretning så folk i fremtiden ikke skal føle sig stødt.

Tilbage til emnet, tillykke med tyksakken, forhåbentlig får den snart selskab af nye fisk på siden!

Mvh

/Bjarke
6-2-2012 18:47:04
Jonas Bjerre | jonasbjerre4@hotmail.com
Inden I brokker jer alt for meget over andre foreninger eller personer, skulle I måske overveje at det er en offentlig tråd.

Vi vil stadig gerne lave en konkurrence mod jer og det har aldrig været hverken Peter eller Jakob (hvis det er ham du hentyder til), der har dikteret, hvilke arter der skulle konkurreres i. Bemærk, at jeg foreslog, at vi kunne dyste i flere saltvandsarter, som JS ikke normalt fisker efter. Så kan I jo selv gisne om, hvorfor jeg tog dem med ;)
Grunden til, at det til sidst kun kunne blive en dyst i 3-4 arter, skyldes at Alf ikke kunne kode det ellers.
Og det er så endt med, at manden slet ikke har tid til noget som helst..
Floddebatten gider jeg ikke blande mig..
6-2-2012 16:51:32
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Jeg har hørt om jyskspecimen.dk!

Det var da dem der gerne ville lave en konkurrence mod os under forudsætning af, at Henning Primdahl og ham trollingfætteren bestemte hvilke fisk der måtte tilmeldes og hvor vi måtte fange dem henne. Kanon fin forening tror jeg. Pæren snakker i hvert fald hele tiden om dem ;-)
2-2-2012 22:38:41
Daniel Lindvig | deinerl@sol.dk
@Jonas: Er det den der hjemmeside, med alle James Bond fiskerne og én enkelt kendt fra 'Drengene fra Angorra'?? I såfald har jeg hørt om den...
2-2-2012 16:23:12
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
He he Allan, ingen kommentarer :)
22-1-2012 11:19:34
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Hehe, er det storebrors salgstale til damerne du og Lindvig referer til? Genialt.
jyskspecimen.dk... Den side har jeg vist aldrig hørt om før, med mindre det da er den der nyestartede forening for rykfiskere og garnpirater der fik patent på en flod? :o)
Flot kompakt fisk i øvrigt.
21-1-2012 0:52:03
Jonas Bjerre | jonasbjerre4@hotmail.com
Jaa.. 20 cm længere, så kan vi roligt gangen vægten med 2!
OVerskriften kom pludselig til mig med inspiration fra Kasper, ja..
Nej, det er nu ikke en mor-gave. Men vi åbenbart begge samme hovedform, der ikke egner sig særlig godt til huer og kasketter. Jeg har mange huer, men fælles for dem er, at de ikke klæ'r mig særlig godt:)
Hvis du nogensinde har set mine fisk inde på jyskspecimen.dk vil du vide, at jeg også ejer huen i sort, ligesom Kasper.. I øvrigt en fin side med mange store fisk, sikkert også nogle du finder værd at kigge på;)
19-1-2012 19:10:05
Daniel Lindvig | deinerl@sol.dk
PS. Sjovt at dig og brormand har ens huer, dog i forskellige farver - det er ægte brødrestil. (Er det mor Ulla, der har købt dem til jer!?) :)
19-1-2012 12:44:58
Daniel Lindvig | deinerl@sol.dk
Flot og feed fisk Jonas! Og godt at se dig her på siden, selvom du var lidt langsom om af komme ud af busken:)
Ps. Har du stjålet overskriften fra Brormand?!
19-1-2012 12:43:13
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
Ja tak for turen minipæren :), vi må lige få den, Jonas snakker om, næste gang!
19-1-2012 12:12:20
Laurits Therkildsen | the_hunter_maniac@hotmail.com
Ja, fin fisk! Tillykke med den! Med den vinter hér, burde der kunne fiskes noget mere efter dem, end tilfældet var sidste år...!
19-1-2012 10:16:37
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Dejlig kompakt fisk! Tænk hvis den havde været 20 cm længere og med samme kondition... ;o) Men godt at se at søen kan byde på disse velkonditionerede eksemplarer, det tyder da på at der ikke er mangel på byttefisk derude...
19-1-2012 8:34:12