© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Heller ikke i årGedde på 8.7 kg. og 101 cm. fanget af Bjarke Dehli

Beretning
Til sæsonens sidste sats efter 10+´eren havde jeg allieret mig med den gode Morten Svarer. Det kunne blive til to gode ture á 3-4 timers varighed og på førstedagen brillerede Morten med at fange så små gedder som muligt på sine "hjemmelavede" swimbaits. Jeg fik nogle bedre fisk op til 7.9 kg. På andendagen var vinden helt forsvundet og vi havde fornøjelsen af en spejlblank sø. Morten er heldigvis typen der gerne eksperimenterer i sit fiskeri, så det var ikke svært at få ham lokket med på at fiske steder i søen hvor jeg normalt aldrig fanger noget. Igen fortsatte han med at finde alle mini-gedderne mens jeg fik fat i alle dem med størrelse på. Det føltes egentlig meget godt at give lidt igen efter hans overlegne præstation på Bornholm! Da jeg to kast i træk får fisk over 5 kg må han endelig give efter for mine talrige opfordringer til at låne en agn magen til min. En suspending 4-play i farven Pigment error, den billigste man kunne købe da vi var på besøg hos effektlageret i Horsens. Første kast giver en gedde på lidt under 7 kg, ca. tre gange så stort som hvad han hidtil havde fanget. Få kast senere er den så helt galt. En massiv fisk "head & tailer" i flere omgange efter den højtgående agn og da den kort efter klapper tænderne sammen om pigmentfejlen klapper Morten til den, desværre uden resultat. En skam, for det kunne godt have været 10+´eren vi var kommet efter.
I får lige et billede af turens største fisk, der dog var lidt for kort til at komme med i top ti :-)

26-3-2012
Morten Svarer | m.svarer@gmail.com
Flot fisk! Ingen skrammer og flotte propationer.. For satan, hvor fik jeg baghjul, men du var nu også god til at finde rødderne før mig;)
26-3-2012 21:37:16
Laurits Therkildsen | the_hunter_maniac@hotmail.com
Bestemt en flot fisk! Tillykke med den! Det er altså en voldsomt aggressiv konkurrence, hvor man skal over 101 cm for at komme på listen - og det endda inden fredningen starter. Hvad kan det ikke ende med?
26-3-2012 14:06:56
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Grisk at sådan en fisk ikke engang kvalificerer sig til top-10! Men en flot fisk er det bestemt...!
26-3-2012 10:28:25