© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Ramt rimte



Rimte på 2 kg. og 51 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
Igen fik Nicki narret mig ud til vandet. Jeg var på vej hjem fra København, da Nicki sms'ede om at mødes ved vandet kl. 20 til en sen aftentur. Jeg var umiddelbart træt oven på en lang dag, men jeg ville jo som altid gerne fiske, og var desuden frygteligt bange for at gå glip af noget.
Nåede lige hjem, skovlede et par friske pandekager indenbords, smed jakkesættet til fordel for gummirøjsere og stak så af ud af døren igen, som så ofte før lidt sent på den.
Kunne ikke lige finde Nicki, men straks jeg havde sendt ham en efterlysning viste rimterne sig, og så fik jeg ellers travlt. Nicki ringede, og det viste sig jeg havde misforstået stedet, men det gjorde nu ikke så meget, der var fine fisk hvor jeg var. Nicki skiftede derfor plads, og lige som han ankom krogede jeg en rimte efter hele 4 missede bud.
Den var noget mere afpillet end de andre jeg har fanget, og halen var underligt slidt, men den kunne stadig presse vægten op på 2 kg. Jeg forsøgte at hoppe lidt på den for at få den op på 52 cm, men måtte indse, at det var forgæves, nok pga. den slidte hale.

22-5-2012
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Tror da også lige at jeg må ud og kigge efter de dersens rimter en af de kommende dage. Vejret indbyder jo ikke til andet... ;)
23-5-2012 13:48:40
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
De 24 point holder kun lige ind til du kraner den største i flokken ;o)
Desuden har jeg hørt noget om, at der er mindst én større fisk på vej. Venter i spænding.
23-5-2012 12:43:33
Nicki Eriksen | nickieriksen@gmail.com
24 rimtepoint totalt pt. Det er mere end min samlede pointsum. Der kan man bare se. Totalt guldspot.
23-5-2012 12:11:11