© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Endnu en rimte...



Rimte på 2 kg. og 52 cm. fanget af Jonas Rasmussen

Beretning
Der er blevet fanget så mange fine rimter af ulkene i den seneste tid, så jeg måtte også ud og prøve, og et besøg hos bedsteforældrene kunne heldigvis kombineres med nogle timers fiskeri.

På vejen var der lige tid til et hurtigt forsøg på en plads der tidligere har givet fisk, og de viste sig at stå præcis hvor de plejer. Jeg selv var dog lidt rusten og missede de første tre takes, hvorefter melodien blev genfundet og jeg i løbet af kort tid landede 6 fisk. De manglede dog lidt i størrelsen og den længste var nok i starten af 40'erne.

Efter at have indtaget et overdådigt måltid hos bedsteforældrene kunne jeg køre til en anden plads og mødes med Morten Svarer som allerede havde nappet et par fisk. Der var da også masser af fisk på pladsen, men der skulle arbejdes lidt for at få fat på de store.

Det lykkedes dog os begge at få en håndfuld fisk på land, og min største blev kontrolmålt af Morten til 52 cm og trak vægten ned på 2 kg.


25-5-2012
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Tillykke med sølvbrasenen. Vi skal vist snart købe en gul førertrøje til dig.
25-5-2012 16:59:27
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Du er voldsomt i offensiven i år, tillykke med dyret!
Tror ikke det er i år vi skal vædde en kasse øl om bedste placering. Fik jeg forresten nogensinde den kasse jeg vandt forrige år? ;-)
25-5-2012 15:21:18
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Sikken et billede, det ligner jo nærmest en god græskarpe. Tillykke med den fine fisk!
25-5-2012 14:13:45