© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Kranertur i Mariager


Tørflueturen blev desværre aflyst  grundet en noget kold og blæsende vejrmelding. Vi var derfor både ude i om der skulle fisket laks, ørred på kysten eller rimter. Pæren stemte for enten laks eller rimter, men blev dog nedstemt af os andre til fordel for Mariager fjord. Vi var 5 mand klar til kranertur, men Jonas måtte melde afbud grundet sygdom.

Klokken 8:30 drog vi afsted fra århus. I stedet for at mødes ved biohuset var planen at mødes et sted ved fjorden. Andreas og jeg var dog allerede i Hobro, da Tommy og Pæren stadig ikke var nået på motorvej endnu. Vi tog derfor hver vores plads og aftalte så at mødes hvor der var fisk. Vi havde ikke været i gang ret længe inden Tommy ringer og fortæller om at Pæren har fået en rigtig fin fisk på 61 cm efter kort tids fiskeri. Andreas og jeg giver det dog lige et chance mere på vores plads uden held. Vi drøner derfor hen mod de andre, for at mødes og spise vores madpakker. På vejen ringer Pæren og fortæller om at han fem kast efter fik en fisk på 58 cm, som Tommy højst sandsynligt havde efter sin flue lige forinden.




Pæren var godt tilfreds med at  han blev stemt ned i afstemningen om hvor turen skulle gå hen og mener han har fået hvad han kom efter. Men vi går dog alle fire ned og giver pladsen endnu en chance. Inden længe ser jeg Tommy løbe forvildet rundt frem og tilbage bag Pæren, hvorefter skumsprøjt i vandet kommer til syne. 2 min efter ringer telefonen med Pæren i røret, der nu har fået en fisk på 48 på land. Samtidig med jeg har Pæren i røret får Andreas en fisk på 45 cm.



Inden vi igen mødes får Tommy en fisk på 45 og jeg en på 54. Nu havde vi alle fået fisk, pæren tre og en til hver af os andre.




Tommy og pæren måtte afsted til andre formål i århus, men Andreas og jeg ville lige give det endnu et skud. Det gav dog ingen fisk. Pæren havde været der! Men alt i alt et godt resultat med 7 fisk over 45 og 1 undermålere på land. Kun enkelte hornnap og derudover havde pæren en ål efter blinket.

Pæren får derfor turens fisk med hans flotte eksemplar på 61 cm!

 

Her ses storfangeren med dagens fangst!




Tak for en god tur med masser af fisk!

Henrik


3-6-2012
Tommy Norin Andersen | tommynorinandersen@hotmail.com
Ja, man kan (desværre) godt se på billedkvaliteten hvem der var de dovne, og kun havde slæbt et mobilkamera med til vandet, i forhold til SLR-folket. Men en hyggelig tur bestemt, med et underligt og meget omskifteligt vejr. Piskende hagl-/sludbyger det ene øjeblik og blikstille solskinsvejr det næste!
Tror desuden jeg skal huske at sætte polbrillerne ind i huen før der skal tages billeder næste gang...
4-6-2012 9:28:25
Jakob Thyrring | thyrrings@gmail.com
Hold da fast en lækker tur! Tillykke med godt til fine fisk!
4-6-2012 8:03:13
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Galleri Pæren! Vildt fisket, tillykke med de mange gedigne nap og den fine bonus det vil medføre på HØ listen.
3-6-2012 23:06:40
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Mega fed tur, tillykke med alle fiskene. Rigtig dejligt billede af din fisk Henrik!
3-6-2012 22:39:23
Kasper Stengaard Sørensen | ks_connection@hotmail.com
STOP STOP STOP!! I er da alt for vilde! Klasse tur i der har haft jer. Tillykke med alle fiskene. Pæren går amok, med turens fisk to uger i streg. Mon ikke han tager føringen efter fiskene er meldt til..
3-6-2012 21:21:17